Ana Štajdohar: Period psihološke bure je iza mene

Ana Štajdohar: Period psihološke bure je iza mene

Autor: | 05/06/2014

0

Supružnici Nikola Demonja i Ana Štajdohar za četiri i po meseca prvi put će postati roditelji, a za 24 sata otkrili su kako se osećaju povodom najvažnije uloge u životu.

- Možda je najbolja definicija našeg trenutnog stanja - oprezno fenomenalno. Već duže vreme želimo da postanemo roditelji i sada nam se ukazala druga šansa, zbog čega smo veoma srećni, ali s obzirom na iskustvo, i oprezni - priča za 24 sata Nikola Demonja.

Ana otkriva da je bila zbunjena i srećna i da je vest o trudnoći čuvala kao tajnu.

- Bila sam zbunjena, srećna i pomalo u strahu. Na pola sam puta, u drugoj polovini četvrtog meseca. Dugo nikome nisam pričala o ovome, čak ni roditeljima - kaže Ana.

Srećni tata ističe da jedva čeka da se beba rodi i da on i njegova lepša polovina iskreiraju svoju “priču” života. Saznali smo da znaju pol bebe, ali da ne žele da otkriju.

- Ja bih želeo dečaka, a Ana devojčicu. A verujem da će biti po njenom, što je i u redu, ipak je ona majka. Ime još nismo izabrali, ali imamo nekoliko favorita. Mnogo naših prijatelja i ljudi iz posla je dobilo decu u kratkom vremenskom periodu, te sam se naslušao svakakvih priča - priča Nikola.

Pre godinu dana doživeli su šok kada su izgubili nerođenu bebu.

- Period psihološke bure je iza mene. Nisam se skroz oslobodila straha, ali verujem da će sve biti dobro. Onako kako Nikola i ja hoćemo. Kada sam saznala da sam trudna, kroz glavu mi je prošla gomila pitanja, nisam uspela ni da se radujem kako treba. Na početku sam se plašila i nisam mogla da se opustim i uživam u trudnoći - priča pevačica.

Nikola dodaje da je beba već uveliko deo njihovog života, kao i da uživa gledajući ženu koja je svaki dan sve lepša i lepša.

Izvor: 24sata

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ana Štajdohar