Kanje Vest: Zabrinut za bezbednost kćerkice Nort

Kanje Vest: Zabrinut za bezbednost kćerkice Nort

Autor: | 06/06/2014

0

Kanje Vest navodno je veoma zabrinut za bezbednost svoje kćerkice Nort, koju je dobio sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan da je spreman na "drastične mere" kako bi je zaštitio. Tridesetšestogodišnji reper bio je prema rečima izvora veoma uznemiren zbog fotografija njegove kćerkice koje su se u medijima pojavile tokom njegovih i Kiminih svadbenih dešavanja prošlog meseca, da sada želi da na svaki mogući način spreči da se nešto desi njegovoj mezimici.
- Kim i Kanje su se svađali oko toga koliko je Nort bila izložena u medijima tokom venčanja. On je bio iznerviran što je beba bila toliko u javnosti, pa sada kada je venčanje završeno želi da bude siguran da se to više neće dešavati - rekao je izvor za RadarOnline.
Kanje je i ranije otvoreno pokazao da ne želi da se paparaci fotografije njegove kćerkice pojavljuju u javnosti.
- Kanje ne pokušava da kontroliše medije na taj način, već je iskreno zabrinut zbog njene bezbednosti i ne želi da ljudi mogu da prate svaki njen korak - kazao je izvor.
Kanje se nije pojaviljivao u porodičnom rijalitiju svoje supruge, ne računajući prvih nekoliko epizoda koje su snimljene kada je par potvrdio svoju romansu. Kim je prošle godine istakla da se njihova kćerkica neće pojavljivati u šouu.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još