Jovana Brakočević: Otkriva detalje venčanja za Marčela Kancijana

Jovana Brakočević: Otkriva detalje venčanja za Marčela Kancijana

Autor: | 06/06/2014

0

Jovana Brakočević (26) i njen izabranik Marčelo Kancijan (38), posle šestogodišnje veze, danas će se venčati u Beogradu. Lepoj odbojkašici kuma će biti cimerka i koleginica iz reprezentacije Srbije Suzana Ćebić.
- Suzana je moja dugogodišnja drugarica iz reprezentacije i iskreni, pravi ženski prijatelj, tako da je ona posve logičan izbor. Tremu nemam, jedino se malo brinem da li će sve proći kako treba jer, pored naših najbližih, dolaze nam i gosti iz inostranstva - kaže Jovana za "Blic".
Ona dodaje da će venčanje biti građansko, uz matičara koji će doći u restoran, a crkveno venčanje će izostati.
- Ja sam pravoslavka, a Marčelo katolik i nema potrebe da komplikujemo. Nismo imali neke velike planove, svadba će biti skromna, doći će nama dragi ljudi... Zapravo, to će biti proslava za našu dušu - dodaje Jovana.
Jovana kaže da je lako našla venčanicu. Odlučila se za model kreatora Zuhara Murada, čije haljine nose zvezde poput Eve Longorije, Dženifer Lopez, Maraje Keri, Blejk Lajvli, Majli Sajrus...
- Venčanicu sam odmah našla u Istanbulu, dok je trajala sezona. Ništa nije trebalo da se prepravlja, oduzima, samo sam je probala i baš je bilo onako kako kažu da se u haljinu zaljubiš na prvi pogled. Nisam u onom fazonu princeze, biće malo šminke, frizura i to je to. Ništa previše.
Budući mladenci su nedavno bili na putovanju u Severnoj Americi, a posle svadbe odlaze na još duži i lepši put.
- Posetili smo Njujork, Majami, Las Vegas... Hteli smo da se malo opustimo i pobegnemo od pritiska, koji se stvara pred venčanje. Ići ćemo na medeni mesec na Maldive - otkrila nam je Jovana.
Inače, nju je šarmantni biznismen, nekadašnji igrač odbojke na pesku i skvoša, zaprosio jesenas, kada se ekipa Srbije vraćala sa Evropskog prvenstva. Prosidba se odigrala na aerodromu u Minhenu, a najbolja igračica Evrope je ostala bez teksta iako je znala da će se njihova veza završiti brakom.
Jovana će od jeseni igrati u Azerbejdžanu, biće deo novog drim tima Azeriola, a s njom ide i Marčelo, koji se sada bavi privatnim biznisom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin