Vlado Georgiev: Spektakularan koncert u prepunoj Areni

Vlado Georgiev: Spektakularan koncert u prepunoj Areni

Autor: | 07/06/2014

0

Vlado Georgiev održao je sinoć spektakularni koncert u beogradskoj Kombank areni. Čuveni pevač, koji je juče proslavio i rođendan, priredio je publici nezaboravno iskustvo uz neke od njegovih najvećih hitova, a koncert je posvetio ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja.
- Hvala što ste došli večeras, svi znamo kroz šta su mnogi ljudi prošli u prethodnom periodu, i zbog čega je ovaj koncert bio odložen. Ono što je dobro je da naša energija može samo da pomogne da prizovemo nešto pozitivno, jer smo negativnog imali previše. To je ono što možemo večeras, a da me neko pitao da ću imati rođendan sa ovoliko zvanica ne bih mu verovao - rekao je Vlado.
Među specijalnim gostima zajedno na sceni sa Vladom bili su Dado Glišić, Bojan Marović i Željko Vasić, sa kojima je otpevao pesmu "Zbogom ljubavi", kao i gitarista čuvenog Stinga, Dominik Miler, koji se javio putem video poruke.
U koncertu je uživao veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili Mirka Vasiljević, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović, dok je Marko Jarić Barbu podržao na Tviteru uz napomenu da mu je žao što ne može da prisustvuje.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin