Jaja DaKosta: Glumiće Vitni Hjuston u filmu o životu tragično preminule zvezde

Jaja DaKosta: Glumiće Vitni Hjuston u filmu o životu tragično preminule zvezde

Autor: | 09/06/2014

0

Nekadašnja takmičarka šoua "Novi američki top model" Jaja DaKosta igraće Vitni Hjuston u predstojećem filmu o životu tragično preminule zvezde. DaKosta, koja je u septembru prošle godine rodila sina, nakon učešća u popularnom rijalitiju započela je glumačku karijeru i do sada se pojavljivala u serijama "Ružna Beti" i "Doktor Haus", kao i u filmu "Batler".
Film, čiji je zvanični naziv "I Will Always Love You: The Whitney Houston Story", biće rediteljski debi glumice Angele Baset, koja je najpoznatija po ulozi Tine Tarner u filmu "What's Love Got to Do with It", dok je sa Vitni sarađivala na ostvarenju "Waiting to Exhale" 1995. godine. Premijerno će biti emitovan 2015. godine.
Mediji pišu da porodica Hjuston ne opravdava da život legendarne pevačice bude predstavljen na filmu, posebno zbog njene burne veze sa Bobijem Braunom.
- Mnogo poštujem Vitnine i Bobijeve neverovatne talente i dostignuća i osećam odgovornost što ću ispričati njihovu priču. Njihova ljudskost i povezanost fasciniraju ceo svet. Veoma sam uzbuđena što ću imati priliku da zavirim iza kamera i odem u njihov svet - rekla je rediteljka.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin