Nevena Adžemović: Planiram povratak u politiku

Nevena Adžemović: Planiram povratak u politiku

Autor: | 10/06/2014

0


Nekadašnja „Modelsica“ Nevena Adžemović se pozdravila sa političkom karijerom početkom ove godine, kada je otpala sa liste Nove Srbije za martovske izbore.
Ona je u saziv parlamenta ušla 2012, ali se kao poslanica nije proslavila. U februaru je izjavila da je politika prljavija od estrade i da se više nikada neće vratiti tom pozivu. Ipak, izgleda da se u međuvremenu predomislila.

- Prijala mi je pauza od politike i period koji sam posvetila sinu Rastku. Dugo sam razmišljala čime ću se baviti, i mogu vam reći da planiram da se vratim u politiku. Ili to ili bavljenje humanitarnim radom - obelodanila je svoje planove za “Blic“.

Ona kaže da je imala vremena da sve sagleda sa distance, i da je zaključila da su prema njoj bili suroviji mediji nego političari.

- Niko nije dobio rat protiv sedme sile, koja je bila jako nekorektna prema meni. Sada sam pametnija, bila bih jača kao političar i više bih se trudila ovog puta. Evo, pre nego što su se desile poplave, dala sam intervju u kojem sam skoro predvidela šta će se desiti. Ipak, mislim da su svi dobro odreagovali - kaže Nevena.

To što je priznala da nikada nije volela školu i obrazovanje nimalo joj ne smeta da se bavi politikom.

- Nikad nisam bila dobra u učenju, pa sam počela da se bavim pevanjem. Ipak, shvatila sam na vreme da sam pogrešila i počela sam da radim na sebi - rekla je Nevena.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin