Stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca

Stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca

Autor: | 13/06/2014

0

Iako često žene ne razumeju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce treba učiti puno toga, primera radi, kako da očiste za sobom, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca.

Izjasnite se

Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže šta ima da kaže i nastavi dalje sa svojim životom. O frustracijama treba govoriti, to oslobađa.

Drugačiji pogled

Žene mogu da budu opsednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše da vide širu sliku jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savet: pokušajte da manje pažnje poklanjate detaljima i osetićete olakšanje.

Manje tračarenja

Niko ne voli tračarenje, a opet svi ponekad to čine. Neumerena tračarenja izluđuju muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga šta njihovi prijatelji rade i ne upoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekada bi trebalo da se ugledaju na muškarce kad je tračarenje u pitanju.

Manje zameranja

Iako se muškarac ženi izvini sto puta, žena i dalje oseća bes. Kad su muškarci u pitanju, žena bi trebalo da baš zezne stvar da muškarac i nakon izvinjenja oseća bes. Negativna energija zbog ljutnje ne čini dobro, ali ženama je teško da neke stvari tek tako puste. Muškarci su u stanju da isključe ljutnju i krenu dalje.

Fokusirajte se na sebe

Žene se od malih nogu uče da brinu o drugima. Takve stvari posmatraju kroz ponašanja majki i baka tokom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može da ima porodicu, uspešnu karijeru i pobrinuće se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesima. I žene bi trebalo da zadrže svoja interesovanja i nakon ulaska u vezu.

Izvor: b92.net

Foto: freedigitalphotos.net

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: muškarac veza žena

Najnovije vesti