Tamara Dragičević: Teže bi mi bilo da sam u vezi sa nekim ko se ne bavi glumom

Tamara Dragičević: Teže bi mi bilo da sam u vezi sa nekim ko se ne bavi glumom

13/06/2014

0

Tamaru Dragičević publika je kao glumicu, upoznala u "Montevideu", "Vojnoj akademiji", "Mirisu kiše na Balkanu", kao talentovanog imitatora u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", a ona je svoju bolju polovinu pronašla u pozorištu. Sa kolegom Petrom Benčinom uživa u idiličnoj vezi, a zajedno su igrali i u "Vojnoj Akademiji". O tome da li muškarci bolje prolaze u glumačkom svetu, Tamara kaže:
- Istina je da ima više muških uloga; to se možda najbolje vidi kada se radi film u kom bude deset muških i, recimo, dve ženske uloge - a pošto znam klase sa Akademije na kojima ima 6 devojaka i četvoro momaka, ispada da ima više diplomiranih glumica a manje uloga za njih.
Tamara i Petar su do sada igrali zajedno u nekoliko projekata a poslednji je predstava "Rođendan gospodina Nušića".
- Petar i ja se međusobno savetujemo kada radimo zajedno. Po pravilu ne dolazimo jedno drugom na probe za predstave u kojima ne glumimo skupa, tako da u tim situacijama on, na primer, tek na premijeri vidi moje izvođenje. Ali kada smo zajedno na sceni sve što mislimo da treba da se kaže, svaku pohvalu ili kritiku, kažemo bez pardona - priča Tamara.
Njihov odnos je možda najbolji demanti onoga da nije dobro da dvoje glumaca budu u vezi:
- Sa ove tačke gledišta, mislim da bi mi bilo teže da budem sa nekim ko nije glumac mada znam i neke moje koleginice koje kažu da nikada ne bi mogle da budu sa glumcem - iskrena je Tamara u razgovoru za Naxi radio.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti