Nina Janković: Odgovorila na optužbe za govor mržnje

Nina Janković: Odgovorila na optužbe za govor mržnje

Autor: | 14/06/2014

0

- Pogrešno su me shvatili, nisam mislila ništa loše. Htela sam da kažem da je zloupotreba dece u te svrhe strašna. Ja nisam rasista niti bilo šta, stvarno - odgovara glumica Nina Janković za "24 sata" na oštru osudu javnosti zbog intervjua koji je dala u emisji "Glamur", a u kom je rekla da su joj Romi ispred Crkve Svetog Marka "uništili jedan od najlepših trenutaka u životu".
Odmah pošto je njen intervju objavljen, odreagovala je Humanitarna fondacija Radio Rom, koja je tražila izvinjenje glumice, nakon čega smo je pozvali da prokomentariše ceo događaj.
- Nisam pozvala ni na kakav govor mržnje. Ništa nisam rekla iz zle namere, smatram da treba pomoći tim ljudima, a ne da se ne može hodati od njih. To nije lepo ponašanje. Pravite od gluposti senzaciju - kaže Nina za "24sata".
Ona dodaje da je njena poruka pogrešno protumačena, te da je htela da kaže da se mora pronaći način da se pomogne tim ljudima.
- Nije lepo da se ljudi kače za noge, da kada ne daš novac, pljuju te, kunu te, to za vreme venčanja nije prihvatljivo. Birala sam meni najdražu crkvu, a ne crkvu gde ima Roma ili nema. Zaista nisam mislila ništa loše - zaključuje Nina.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin