Elizabeta Kanalis: Otkrila da je doživela spontani pobačaj

Elizabeta Kanalis: Otkrila da je doživela spontani pobačaj

Autor: | 17/06/2014

0

Italijanska glumica i model Elizabeta Kanalis je nakon veze sa holivudskim glumcem Džordžom Klunijem otpočela romansu sa Brajanom Perijem sa kojim je čekala dete.

Ona je pre nekoliko dana otkrila da je izgubila bebu i da želi da na bilo koji način pomogne drugim ženama koje su prošle kroz isto.

- Nažalost, život vas upozna sa realnošu kada najmanje očekujete. Iako mislite da ste dovoljno jaki da nastavite dalje, veoma je teško prihvatiti. Zapravo, nikada ne možete da prihvatite da je srce koje je kucalo u vama stalo. Prestalo je da kuca odavno - rekla je Elizabeta.

Lepa Italijanka je široj javnosti postala poznata nakon osamnaestomesečne veze sa glumcem Džordžom Klunijem, koja se okončala 2011. godine.

Elizabeta je svojim primerom želela da pruži podršku svim ženama koje su doživele pobačaj.

- Želim da kažem ženama koje su doživele isto što i ja da ostanu jake, jer život ide dalje. To što vam se dogodilo nije ničija greška, jednostavno priroda se nekada igra sa nama na neprikladan način. Ovakve stvari možete samo da prihvatite. Važno mi je što kraj sebe imam muškarca kojeg bih poželela svakoj ženi. Budućnost je puna iznenađenja i sreće. Nada mi daje snagu za dalje.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti