Nele Karajlić: Objavio autobiografiju "Fajront u Sarajevu"

Nele Karajlić: Objavio autobiografiju "Fajront u Sarajevu"

Autor: | 19/06/2014

0

Nenad Janković, poznatiji kao doktor Nele Karajlić napisao je autobiografiju „Fajront u Sarajevu“, koja je ovih dana izašla iz štampe, Nele kaže da, iako se takva kapitalna dela uglavnom pišu pred kraj karijere, on je svoju priču počeo da piše pre tri godine, kada je doživeo infarkt.

- Ja se nadam da ovo nije kraj karijere, nego tek prvo poluvreme a da drugo poluvreme počinje od promocije moje knjige. To je jedno vrlo zanimljivo štivo - ne zato što sam ja zanimljiv čovek već zato što je to vreme, samo po sebi, bilo jako zanimljivo.

Što se tiče onoga što planira u budućnosti popularni Sarajlija priznaje da iako „onaj koga strefi hercika uglavnom ne planira suviše daleko“ on je otkrio da planu ipak ima jedan televizijski projekat- „Nadrealna istorija“- koji će se baviti fenomenom Mlade Bosne.

- Mi o toj grupi ljudi imamo nikakvu ili potpuno pogrešnu predstavu. Moja ideja je da napravim serijal koji će na popularan i duhovit način približiti taj istorijski fenomen publici. Ako je ovaj narod ikada bio u korak sa svetom, ili čak ispred sveta, onda je to bilo tad. Mlada Bosna je bila čista avangarda - istakao je Nele gostujući na Naxi radiju.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Nele Karajlić