Ana Nikolić: U centru pažnje na otvaranju kluba "Angels"

Ana Nikolić: U centru pažnje na otvaranju kluba "Angels"

Autor: | 20/06/2014

0

U novootvorenom klubu "Angels" sinoć su se mogle videti ekskluzivne toalete, atmosfera kao iz svetskih klubova, dosta poznatih ličnosti. Ana Nikolić, koja je ustvari samo promoter odnosno zaštitno lice ovog lounge bara - kluba, kasnila je na jako bitan događaj za njenog brata Marka. On joj to nije zamerio pa ju je čak i sačekao ispred samog ulaza.
Njen ulazak pratili su mnogobrojni paparaci i novinari, a gosti Eva Ras, Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac su morale da prekinu davanje izjava kada je pevačica došla. Pored njih, na svečano otvaranje došli su Boki 13, Rada Manojlović koja je došla samo da im poželi sreću pošto je trebalo da nastupa na Ušću, Marijana Mateus, Marko Kon i Damir Handanović, Bata Spasojević. Ono što smo uspeli da saznamo je da se celo veče čekala Ceca ali da je ona na kraju javila da je sprečena da dođe zbog zdravstvenih problema, ali da je poslala cveće i poželela im sreću.
Ana je za portal svet.rs htela da razreši nedoumicu kako ona nije vlasnik "Angels" kluba:
- Ja nisam vlasnik, ja sam ovde samo kao sestra i prijatelj. Tu sam da podržim to marketinški i nekim svojim kreativnim idejama. Ja sam želela da ovo bude, rekla bih, jedan svetski klub.
Pevačica se požalila da u Beogradu nemam mesta za izlaske i da se postidi kada treba da izvede svoje prijatelje iz inostranstva:
- Kada mi dođu prijatelji iz inostranstva, ja se ponekad postidim jer nemam gde da ih povedem jer judi ne razumeju našu muziku, bez obzira što znaju šta ja pevam. Sada imam gde da izlazim, imam svoju kafanu gde mogu da dodjem i uživam.
Anin brat brinuo se o gostima, da je svako dobro uslužen i na odličnom mestu, a on nam je rekao da se nada da će ova priča zaživeti i da će klub nastaviti sa radom i u toku zime.
- U klubu će se uglavnom puštati strana muzika, biće gostovanja stranih DJ-eva koji su poznati u svetu ali biće i pop večeri kada će moći da se čuju Anine, Cecine, Severine pesme.
Kako su došli na ideju da daju ime "Angels" Marko se našalio:
- Ma to je sve zbog Ane. Šalim se, prijatelj koji takođe drži ovaj klub u inostranstvu ima još jedan koji se tako zove, Ana ima svoju kolekciju pod istim nazivom i onda smo odlučili i da Beograd ima anđela.
Parti je trajao do duboku u noć a gosti su mogli da uživaju u skopocenim alkoholnim pićima, svežem voću i odličnoj muzici.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još