Always u saradnji sa Ministarstvom prosvete donira školsku opremu za šest škola u Srbiji

Always u saradnji sa Ministarstvom prosvete donira školsku opremu za šest škola u Srbiji

Autor: | 20/06/2014

0

Brend Always u saradnji i po preporuci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja doniraće školsku opremu za šest škola u Srbiji pogođenih poplavama, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Rektoratu Univerziteta u Beogradu. Cilj donacije je podrška Ministarstvu prosvete kako bi se uspostavili uslovi za regularan početak naredne školske godine.
Donacija će biti uručena u 4 osnovne škole u Obrenovcu, školi u Ljuboviji i Krupnju u ukupnoj vrednosti većoj od 30.000 evra. Ova donacija podrazumeva više od 500 školskih klupa i 1.000 stolica, table, kompjutere i knjige za školske biblioteke.
Jedan od govornika na konferenciji za medije bio je mr Ljubiša Antonijević, pomoćnik ministra, Sektor za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih, koji je ovim povodom izjavio:
- Polazeći od činjenice da nakon nemilih događaja koji su pogodili našu zemlju prethodnog meseca, imamo velike štete u različitim oblastima, pa tako i u oblasti školstva, Always donacija osnovnim školama u pravcu školskog nameštaja i druge potrebne opreme u poplavama ugroženim područjima,je dragocena podrška koja u mnogome doprinosi otklanjanju posledica i normalizaciji uslova za nesmetani početak naredne školske godine. S tim u vezi, ovaj projekat ima punu podršku Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja - izjavio je pomoćnik ministra Antonijević.

Mina Lazarević, majka troje dece koja se zalaže da ih usmeri na put obrazovanja, sa velikim zadovoljstvom je podržala donaciju, povodom koje je izjavila:
- Kao majka osećam ličnu potrebu da podržim projekat ove vrste, koji se tiče dece u Srbiji i njihovog obrazovanja. Jako mi je drago da u našoj zemlji posluju kompanije koje se pored osnovnih delatnosti zalažu i brinu o obrazovanju i budućnosti naše dece - izjavila je ona.
Brend Always je poznat u svetu i kod nas kao brend koji je prvenstveno usmeren na osnaživanje i inspirisanje žena u ispunjenju njihovog života kroz obrazovanje. Ova donacija je samo logičan nastavak navedene težnje i već sprovedenih projekata koji su imali za cilj poboljšanje uslova za učenje u školama u Srbiji.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: always donacija