Marija Šerifović: Automobil sam kupila svom dečku

Marija Šerifović: Automobil sam kupila svom dečku

Autor: | 21/06/2014

0


Pop pevačica Marija Šerifović iskeširala je oko 100.000 evra za najnoviji „rendž rover”, koji je poklonila, kako kaže, svom novom dečku.

Iako je nedavno u svom dokumentarnom filmu priznala da je bila sa ženom, njene virtuelne prijatelje iznenadilo je priznanje da ima jaču polovinu više nego što je kupila tako skup poklon, a kada smo pokušali da pronađemo njenog izabranika, nije nam pošlo za rukom.

- Sada smo kompletni. Momak i devojka - opisala je Marija fotogrfiju na kojoj je džip njenog navodnog dečka priljubljen uz njen automobil koji je iz iste serije. Ona je u nastavku dopisivanja sa prijateljima otkrila da je ona zapravo kupila ovaj galantni poklon i odbacila mogućnost da je reč o devojci, kako su je fanovi zadirkivali.

- Odgovor je jednostavan. Jedan je moj, drugi od mog momka. Dobio je na poklon. Još neko pitanje? - pitala je Šerifovićeva radoznale virtuelne prijatelje.

- Marija je neko vreme bila odsutna iz Beograda, putovala je, a čim se vratila, napravila je pometnju. Tačnije, iznenadila je mnoge kada je na društvenoj mreži napisala da je svom dečku kupila isti automobil kao što vozi i ona. Ni njeni najbliži nisu upućeni u to da ona ima momka, a još manje da je to, ne znam koliko, ozbiljno, da bi mu poklonila tako skupoceni džip. Možda je ona namerno napravila šalu na svoj račun, jer je baš nedavno izjavila da je sama i da planira da poseti banku sperme kako bi postala majka, i to samohrana. Da ima partnera, ne bi tako govorila - rekao nam je izvor blizak Mariji.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti