Jelena Žeželj: Prvi put u javnosti sa novim dečkom

Jelena Žeželj: Prvi put u javnosti sa novim dečkom

Autor: | 22/06/2014

0

Poznato tv lice i voditeljka televizije Prva, Jelena Žeželj obrela se početkom vikenda u klubu podno Kalemegdana, kako bi ispoštovala Anu Nikolić i njenog brata Marka. Jelena je u klub došla pola sata pre ponoći i to u društvu novog dečka, manekena Miloša Radičevića. Golupčići su izabrali separe u zabačenom delu kluba, kako bi izbegli mnogobrojne radoznale poglede, ali su prilikom odlaska u toalet ovekovečeni, kako objektivima prisutnih fotografa, tako i očima mnogobrojnih gostiju.
- Nisu se razdvajali ni u jednom momentu, a Jelena bukvalno nije ispuštala Miloševu ruku. Celo veče pljuštali su poljupci, kako u obraz, tako i oni pravi, francuski - kaže naš sagovornik koji se našao na licu mesta
Voditeljka televizije Prva bila je u dugoj i burnoj vezi sa nekadašnjim učesnikom rjelitija "Veliki Brat" Manuleom Stojanovićem, a nakon više raskida i pomirenja, usledile su i zaruke, od kojih ipak na kraju nije bilo ništa. Jelenin novi dečko i ranije je bio na meti poznatih žena, pa su tako svojevremeno na njega "bacile oko" Maja Nikolić, ali i njena mlađa koleginica Milica Pavlović. Ipak, ako je po njegovim pogledima suditi, Jelena Žeželj ga je oborila s nogu!

IMG_5766

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin