Maja Marijana: Nakon novog sukoba napustila nevenčanog supruga

Maja Marijana: Nakon novog sukoba napustila nevenčanog supruga

Autor: | 23/06/2014

0


Posle najnovijeg skandala koji se desio u subotu uveče, Maja Marijana je zauvek napustila nevenčanog supruga Mladena Šmakića, ali je zabrinuta za svoju bezbednost.
Godinama unazad suprug Maje ne prestaje da psiho-fizički zlostavlja pevačicu. U subotu je Maja sa drugaricama i drugom otišla na izložbu slika koju je organizovala "Likovna akademija". Mladen je pozvao telefonom i kada je čuo da nije kući, uz pretnje i psovke, najavio je svoj dolazak. Po izlasku sa izlozbe Šmakić i njegov sin iz prvog braka, kod automobila pevačicinog druga sačekali su Maju. Mladen je odmah počeo da preti i psuje, a kada je video da je sa Majom pored drugarica i njen drug, slikar Miloš Ostojić, prišao mu je uz psovke i šutnuo ga. Tada se umešala Maja, koja je uspela da spreči supruga da dalje udara i šutira nedužnog momka, koji je tako uspeo da pobegne. Maja je o svemu obavestila policiju, koja je došla na lice mesta, ali tada su Šmakići već pobegli.
Ekskluzivno za Svet.rs Maja je rekla:
- Na žalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje - vidno uznemirena nam je rekla Maja Marijana.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin