Lepa Brena: Ne smeta mi što Tanja i Slavica odlaze iz Granda

Lepa Brena: Ne smeta mi što Tanja i Slavica odlaze iz Granda

Autor: | 23/06/2014

0


Mada je prilikom odlaska Granda sa TV Pink među pevačima vladalo mišljenje da se to njih direktno ne tiče, te da će ostati sve isto kao i pre pojavljivanja Grand televizije, sada već dolazi do podela, saznaje SCANDAL! u svom najnovijem broju. Naime, kako se priča, Tanja Savić je odlučila da pođe stopama Slavice Ćukteraš i ostavi svoju matičnu kuću i pređe na drugu TV. Nas je zanimalo da li Lepu Brenu i Sašu Popovića, čelnike Grand produkcije, to dotiče i da li takve situacije smatraju izdajom:

- Nemamo uopšte nikakav problem oko toga, mislim da svaki pevač treba da proba i jednu i drugu varijantu, isto kao u drugim profesijama, ja sam imala tog iskustva u karijeri kada sam bila u jednoj kući, pa prešla u drugu kuću, vidite kako je, pa kada vidite odlučite, ja mislim da smo mi najkorektnija muzička kuća na Balkanu i kao ljudi i kao saradnici i da je ovo jedinstvena prilika i šansa - priča Brena za najnoviji broj SCANDAL!-a.

Šta je još Brena rekla, kakvo je njeno mišljenje o toj situaciji i da li su Slavica i Tanja pogrešile pročitajte u najnovijem broju SCANDAL!-a. Takođe u novom broju najtiražnijeg tabloida u regionu vas očekuje i šokantno otkriće sa fotografijama kako je Tanja Savić upropastila svoju priordnu lepotu silikonima i kakve je sve komplikacije imala.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još