Ivana Selakov: Ostvarila svoj san upoznavši idola iz mladosti

Ivana Selakov: Ostvarila svoj san upoznavši idola iz mladosti

Autor: | 25/06/2014

0

Pop pevačica Ivana Selakov, upoznala je svog idola iz mladosti. Na svom Fejsbuk profilu, postavila je zajedničku fotografiju izgnad koje je napisala:

- Ko čeka, taj i dočeka. Moj muzički idol i inspiracija od moje 12. godine.

Svako ko prati lik i delo mlade pevačice Ivane Selakov, zna da je Džiboni njen najveći muzički uzor. Već godinama odlazi na sve njegove svirke i zna sve njegove pesme. Učenici u njenoj školi pevanja često pevaju Džibonijeve numere, a za pesmu "Mirakul" su snimili i spot. Naravno, i to je bila Ivanina inicijativa.

Selakova je godinama pokušavala da dođe do pevača i upozna ga lično, čak se i u jednom intervjuu za naš list našalila kako će, ako je to jedini način, "glumiti" novinarku i akreditovati se za njegov koncert u beogradskoj Areni, te uraditi intervju sa svojim muzičkim idolom.

Konačno joj se želja ostvarila jer su na fotografiji koju je sa fanovima podelila, u prijatnom razgovoru uz piće, razmenili i svoje cd- ove. Ona je njemu poklonila svoj album prvenac sa posvetom, a da li će se i njemu svideti ono što Ivana radi, kao što se njoj sviđa sve što je Džiboni ikada snimio, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Blic

Foto: Life Content, Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ivana Selakov

Pročitajte još