Lijam Nison: Slavnog glumca zadesila nova porodična tragedija

Lijam Nison: Slavnog glumca zadesila nova porodična tragedija

Autor: | 27/06/2014

0

Lijam Nison doživeo je novu porodičnu tragediju, pošto je njegov sestrić završio u bolnici sa ozbiljnom povredom glave, nakon što je pao sa visine od oko šest metara na šetalištu u primorskom gradu Brajtonu u Velikoj Britaniji.
Tridesetjednogodišnji Ronan Sekston u kritičnom je stanju i lekari se bore za njegov život. Do nesreće je došlo tokom izlaska sa prijateljima, kada se on popeo na telefonsku govornicu i potom pao na zemlju, u nedelju oko četiri sata nakon ponoći, otkrio je izvor za "Daily Mail".
Iz policije su potvrdili da se ova nesreća dogodila, i istakli da nema sumnjivih okolnosti, te da neće dalje istraživati slučaj.
Ronanova majka je Bernadet Sekston, sestra slavnog holivudskog glumca, a porodica nije želela da odgovara na pitanja medija, ali je njen dugogodišnji partner Hari Šenon potvrdio da je Lijam u kontaktu sa njima. Šezdesetdvogodišnji Lijam poznat je po ulozi u Spilbergovom filmu "Šindlerova lista", kao i po ulogama u ostvarenjima "Ratovi zvezda". U martu 2009. godine doživeo je strašnu porodičnu tragediju, kada je njegova supruga, glumica Nataša Ričardson, preminula nakon nesreće na skijanju u Kanadi. Sa Lijamom je imala dvoje dece, Mikaela (19) i Danijela (17).

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti