Šaja LaBaf: Problematični glumac uhapšen u pozorištu

Šaja LaBaf: Problematični glumac uhapšen u pozorištu

Autor: | 27/06/2014

0

Holivudska zvezda Šaja LaBaf uhapšen je tokom pozorišne predstave na njujorškom Brodveju zbog neprimerenog ponašanja.
Problematični glumac sa lisicama na rukama i uz pratnju policije izveden je sa predstave "Kabare", nakon što je naprasno vikao i udarao ljude u leđa.
- Protiv njega su podnete optužnice za neprimereno ponašanje i kriminalni prestup. Završio je u zatvoru, a zakazano je i ročište na sudu - kazao je portparol njujorške policije.
Izvor sa lica mesta otkrio je detalje incidenta:
- Izgledao je kao da nije pri sebi. Razgovarao je sa strancima tokom predstave i udarao i udarao ljude u leđa. Pokušavao je da pobegne od policije i pao. Onda je počeo da psuje policiju dok su ga vodili u pritvor - ispričao je izvor, dok je drugi dodao da je Šaja uznemiravao glumca na sceni i ljudie u publici i neprestano pušio cigarete u pozorištu.
Dvadesetosmogodišnji glumac, koji je već neobičnim ponašanjem podstakao sumnje u svoje psihičko zdravlje, navodno je pozorište napustio u suzama.
Ovaj bizarni incident usledio je nakon što je glumac objavio da se povlači sa glumačke scene i javnog života zbog napada na njegov umetnički integritet. On je u proteklih nekoliko meseci prolazio kroz težak period, pa se na premijeri filma "Nimfomanka" u Berlinu pojavio sa papirnom kesom na glavi, na kojoj su bile ispisane reči "Više nisam slavan."

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin