Aleksa Jelić: Podrška kolega na promociji singla "Disko & Funk"

Aleksa Jelić: Podrška kolega na promociji singla "Disko & Funk"

Autor: | 28/06/2014

0


Sinoć je u hotelu Moskva održana promocija novog singla i video spota Alekse Jelića za pesmu "Disko & Funk". Pesma koju je pop pevač dobio na poklon od legendarnog Olivera Mandića naišla je na fantastične reakcije javnosti, a prvi put je izvedena u finalu šou programa "Ples sa Zvezdama". Video spot je rađen po svetskim standardima a pod pokroviteljstvom kompanije Mercedes.

- Presrećan sam što su pesma i video spot naišli na odličan prijem kod publike, a neskroman ću biti i reći da sam tako nešto i očekivao. Ovo je jedna od najboljih pesama koje sam do sada snimio i jedan od najlepših tekstova koje sam do sada otpevao. Hvala Oliju kao i svim saradnicima koji su pomogli da ova pesma i video spot zažive. Neki će reći da je prebrzo jer je singl pod nazivom 'Još jednom', koji sam radio u saradnji sa Tijanom Bogićević i Dragijem Jelićem još uvek u jeku promocije, ali ova pesma prosto nije mogla više da čeka. Leto je pred nama, a ja nam želim da ono bude radosno, veselo, razigrano i srećno. Uostalom, to je i poruka pesme 'Disco & Funk'. Čeka me nekoliko koncerata u julu mesecu, a avgust je rezervisan za poduži odmor, a onda ćemo videti u kom će pravcu zazvoniti telefon. Družimo se od jeseni, a do tada uživajte uz 'Disco & Funk' - izjavio je vidno raspoloženi Aleksa.

Podršku kolegi su pružile i mnoge javne ličnosti među kojima i Irina Radović, Ana Štajdohar, Marija Mihajlović, Sara Jovanović, Nevena Božović, Saška Janković, Stefan Koković, Tijana Bogićević, Vanesa Šokčić, Vukašin Brajić i, naravno, Dragi i Žika Jelić.

Aleksa, Žika i Dragi

Dragi i Žika Jelić

Aleksa Jelić i Irina Radović

Irina Radović

Aleksa Jelić i Marija Mihajlović

Marija Mihajlović

Aleksa, Saška Janković i Vukašin Brajić

Saška Janković i Vukašin Brajić

Ana Štajdohar

Ana Štajdohar

Boban Stojanović

Boban Stojanović

Nevena Božović

Nevena Božović

Sara, Aleksa i Nevena

Sara Jovanović i Nevena Božović

Sara Jovanović

Sara Jovanović

Stefan Koković

Stefan Koković

Vanesa Šokčić i Aleksa Jelić

Vanesa Šokčić

Tijana Bogićević

Tijana Bogićević

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Aleksa Jelić

Pročitajte još