Hajdi Klum: Sve češće u društvu bivšeg supruga

Hajdi Klum: Sve češće u društvu bivšeg supruga

Autor: | 28/06/2014

0

Hajdi Klum i Sil, nekadašnji bračni par, poslednjih meseci su se zbližili i imaju odličan odnos. Nedavno su zajedno bili u Brentvudu, gde su njihovi mališani Leni, Henri, Johan i Lou igrali fudbalsku utakmicu. Ponosni roditelji su ih prvo posmatrali, a potom su im se i pridružili na terenu. Deci je posebno bilo smešno kada se slomila stolica na kojoj je poznati pevač sedeo.

Ovo je treći put ovog proleća kako su nekadašnji supružnici viđeni zajedno. Prvo su fotografisani kako se ljube na jednom parkingu i Los Anđelesu, a početkom juna zajedno su bili i u „Diznilendu“. Izgleda da njihov odnos postaje sve jači, čak i najveći cinici predviđaju im pomirenje.

Podsećanja radi, slavni par rastao se 2012. godine, posle sedam godina braka, što je iznenadilo čitavu svetsku javnost. Sil je ubrzo započeo vezu sa australijskom pevačicom Deltom Gudrem, dok je Hajdi prvo bila u vezi sa svojim telohraniteljem Martinom Kristenom, a potom i sa dvadesetsedmogodišnjim Vitom Šnabelom. Jedna od najuspešnijih svetskih manekenki i uspešni muzičar navodno su u dobrim odnosima zbog dece, ali, sudeći po paparaco fotografijama, njihov odnos je bliži nego što to obično biva kod bivših partnera.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još