Ceca Ražnatović: Utisci o nedavno objavljenom duetu sa Acom Lukasom

Ceca Ražnatović: Utisci o nedavno objavljenom duetu sa Acom Lukasom

Autor: | 29/06/2014

0

Legendarni pevači folk muzike Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koje godinama, osim posla, vezuje i iskreno prijateljstvo, odlučili su da svoje verne fanove obraduju duetskom pesmom koju su nedavno predstavili publici u emisiji „Bravo šou“ na televiziji „Pink“. Ovo je druga ovakva saradnja muzičke dive i istaknutog pevača koji su pre petnaest godina zajedno snimili numeru „Crni sneg“, koja je u međuvremenu postala evergrin domaće muzike. Pesma koju su ovog puta zajedničkim snagama otpevali nosi naslov „Ne zanosim se ja“, a autor teksta je njihova dugogodišnja saradnica Marina Tucaković. Na ideju o ovakvoj saradnji došao je Lukas, a Ceca je, kada je čula pesmu, bez razmišljanja prihvatila predlog svog prijatelja.

- Čim mi je Aca predložio da snimimo duet i pustio mi pesmu, bila sam oduševljena. Kompozicija ima jaku emociju i jedva sam čekala da je publika čuje - rekla je nedavno Ceca, dok je njen kolega siguran da će ovaj duet postati veliki hit.

- Siguran sam da će ovo biti jedan od najboljih dueta do sada. Dovoljno je da ljudi čuju “Ceca i Aca” i jasno je da taj projekat obećava - objasnio je Lukas bez lažne skromnosti.

Na televizijsko predstavljanje dueta on je došao u društvu supruge Sonje i njihove kćerke Viktorije, kao i Sonjine kćerke iz prvog braka Sofije. To je bila odlična prilika da čitava njihova porodica vidi Cecu i da se dve dame nakratko ispričaju, jer zbog mnogobrojnih poslova nemaju priliku za druženje onoliko koliko bi želele.

Odličan muzički dvojac koji svoj posao uvek obavlja besprekorno planira da snimi i spot za ovu numeru, a kako dolikuje najvećim zvezdama biće to visokobudžetna ekranizacija dostojna pesme koja će sigurno biti najveći letnji hit.

Osim što je zauzeta pripremama za snimanje spota, naša najpopularnija pevačica tokom vikenda je obeležila i svoj četrdeset prvi rođendan, za koji u šali voli da kaže da je četrnaesti, pošto se oseća veoma mladom, a tako i izgleda. Nedavno je sa sestrom Lidijom boravila u Parizu, a za predstojeće leto planira i odlaske na more. S druge strane, i porodica Vuksanović ima velike planove u mesecima koji slede. Aca će, kao i obično, mnogo raditi jer publici nikada nije dosta njegovih nastupa, ali to mu neće smetati da odvoji vreme kako bi letovao sa porodicom dok je organizacija njihovog odmora uvek u veštim rukama supruge Sonje.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin