Ceca Ražnatović: Sa decom angažovana u nastavku "Zone Zamfirove"

Ceca Ražnatović: Sa decom angažovana u nastavku "Zone Zamfirove"

Autor: | 30/06/2014

0


Za desetak dana na Vlasini počinje snimanje filma „Zona Zamfirova 2“, a glavni adut nastavka, kako Kurir saznaje, biće Svetlana Ražnatović.

Ceca će otpevati naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića, dok bi njena deca Veljko i Anastasija trebalo da zaigraju epizodne uloge.

Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici. Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

- Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju „Nečista krv“, gde je zablistala kao Koštana - kaže naš izvor i dodaje:

- Radivojević želi da u „Zoni 2“ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice - zaključuje sagovornik Kurira.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo reditelja Juga Radivojevića.

- Kompletna glumačka ekipa biće poznata 12. jula, kada na Vlasini počinje snimanje filma. Ko će igrati Zonu i ostale uloge, otkrićemo za nekoliko dana - kaže Radivojević.
Film „Zona Zamfirova“ snimljen je pre 12 godina u režiji Zdravka Šotre, a u našim bioskopima ga je videlo 1.200.000 ljudi. Nastavak će biti ekranizovan po romanu „Zona, šta je bilo posle“, koji je objavila Dušica Milanović Marika pod pseudonimom Stevana Sremac. U filmu i seriji od 12 epizoda pojaviće se u ulozi Milan Lane Gutović, Milena Vasić, Igor Đorđević, Radmila Živković i drugi.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još