Novak Đoković i Jelena Ristić: Želimo da naše venčanje bude intiman čin

Novak Đoković i Jelena Ristić: Želimo da naše venčanje bude intiman čin

Autor: | 01/07/2014

0


Pažnja javnosti koja se prethodnih sedmica podigla u domaćim medijima u vezi sa venčanjem Novaka Đokovića i Jelene Ristić nije po ukusu našeg najboljeg tenisera.

- Iskreno, razumem potrebe medija da izveštavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje, i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo samo za sebe - rekao je Đoković.

Teniser je dodao da nije siguran koliko ljude zaista interesuje sve ono što se piše proteklih dana na temu svadbe.

- Pretpostavljam da čitaoce opterećene dnevnim, ekonomskim i životnim problemima iskreno ne zanima sve ono što gotovo svakodnevno mediji pišu u vezi sa jednim tako običnim činom - venčanjem. Na stranu što najveći deo tih informacija uopšte nije bio tačan - kaže Nole.

Cilj mladenaca nije da se kriju, već nešto sasvim drugo.

- Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo venčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke. Poštujem i neizmerno sam zahvalan svima koji me godinama bodre i navijaju za mene, koji su mi ulivali dodatnu snagu kroz čitavu karijeru. Nisam želeo da im uskratim priliku da vide kako otvoram novu stranicu života, ali smo izabrali način koji je za nas umeren i kulturan. Kao što sam ja uvek razumeo medije, verujem da će i oni razumeti moju i Jeleninu želju, da naše venčanje ostane intiman čin - rekao je Novak.

Novak i Jelena u vezi su od 2006. godine. Prošle jeseni su se verili, a ovog proleća objavili da će u oktobru dobiti prvo dete.

Jahta "Dijana", koja je dobila ime po Novakovoj majici, uplovila je u luku Porto Montenegro, sledeće nedelje će njome Nole i Jelena Ristić otploviti od Tivta do Svetog Stefana sledeće nedelje, gde bi trebalo da bude održano dvodnevno svadbeno veselje.

Izvor: Večernje novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin