Serena Vilijams: Čeka prinovu sa svojim trenerom?

Serena Vilijams: Čeka prinovu sa svojim trenerom?

Autor: | 03/07/2014

0

Teniserka Serena Vilijams pre dva dana prekinula je dubl koji je igrala sa sestrom Venus i odustala od nastupa na Vimbldonu.

Tvrdila je da se povlači jer je pokupila virus i ne oseća se dobro, ali strani mediji sada nagađaju da je nešto drugo krivo za njenu malaksalost na teniskom terenu.

Nemački Bild piše da je Serena trudna, a otac deteta navodno je njen trener Patrik Muratoglu. Dugo se šuška da su njih dvoje u vezi, a jesu li glasine o trudnoći tačne saznaćemo uskoro.

Slavna Martina Navratilova takođe sumnja u priču o virusu:

- Očito nije problem u tome. Ne znam šta je bilo, ali nadam se da će Serena biti OK. I ne znam kako je završila na terenu. To je neobjašnjiva stvar, jer očito nije bila u stanju da igra meč. Svi ti ljudi oko nje nisu bili u stanju da je maknu s terena? Nikada nisam videla nešto takvo i nadam se da više nikad neću. Svi su stavljeni u tešku poziciju, uključujući WTA. To nije u redu. Trener je rekao da je nije video dva dana. Da nije ništa znao. Kako možeš biti trener i ne znati ništa? To je pogrešno. A Venus je samo stajala tamo. Ne znam šta se događa, ali jasno je da nije u pitanju virus - rekla je Navratilova.

Kako bi sve uverila da joj je stvarno loše, Serena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pokrivena leži na kauču.

Izvor: Index.hr

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: serena vilijams