Bob Geldof: Oglasio se nakon tragične smrti kćerke Pičiz

Bob Geldof: Oglasio se nakon tragične smrti kćerke Pičiz

Autor: | 04/07/2014

0

Tri meseca nakon što je njegova kćerka Pičiz iznenada preminula u 25. godini, najverovatnije od posledica predoziranja, Bob Geldof dao je svoj prvi intervju u kojem je progovorio o ovoj tragediji. On je priznao da je u očajanju zbog gubitka kćerke i da je ponosan što je bio njen otac.
- Bol je nepodnošljiv. Veoma je teško, kao što bi bilo svakome kome se desila ovakva tragedija. Šta drugo se može uraditi osim nastaviti dalje - rekao je on u jednom britanskom tok šouu.
Bob se proslavio kao muzičar, dok je njegova kćerka izgradila karijeru kao model, pisac i TV lice. On kaže da je izuzetno ponosan na njena dostignuća.
- Ta mlada devojka je imala veliki uticaj, posebno na svoju generaciju. Kada sam ponovo okupio svoj bend prošle godine, otišli smo na turneju... Šetao sam Lidsom i ljudi su mi prilazili i pitali me da li sam ja otac Pičiz Geldof. Dopadalo mi se to.
Pičiz he iza sebe ostavila supruga Tomasa Koena i dvojicu malih sinova, dvogodišnjeg Astalu i 14-mesečnog Fedru. Bob, koji je izgubio majku kada je bio mali, kaže da je na neki način blagoslov to što su njena deca još uvek mala.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin