Princ Čarls i Kamila Parker: Kraljevski par pred razvodom?

Princ Čarls i Kamila Parker: Kraljevski par pred razvodom?

Autor: | 05/07/2014

0

Princ Čarls (65) i Kamila Parker (66) se razvode, piše američki magazin „Globe“, pozivajući se na dobro obaveštene izvore bliske britanskoj kraljevskoj porodici.

Kraljevski par već duže vreme ima bračne probleme koje više, po svemu sudeći, ne mogu da isprave i odlučili su da se razvedu, navodi magazin.

Princ Čarls zamera Kamili da previše pije i da izgleda poput razuzdane starice. Na drugoj strani, Kamila preti Čarlsu da će se razvesti ako se ne izbori da što pre nasledi svoju majku, kraljicu Elizabetu Drugu (87) i sedne na presto. Kamila je navodno i ranije ucenjivala princa Čarlsa, sa kojim je u braku od 2005.

Par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor po kojem u slučaju razvoda Kamili pripada vrtoglavih 350 miliona dolara. Ona je nekoliko puta u javnosti tokom svađe sa Čarlsom izjavljivala da će kraljevsku porodicu dovesti do prosjačkog štapa. Žestoke svađe na dvoru su došle i do kraljice Elizabete Druge, koja je odlučna u tome da snajki ne da ni peni od zagarantovane sume.

Navodno je kraljica Kamilu nazvala „sramotom“ i želi da ona što pre napusti kraljevsku palatu. Iznošenje prljavog veša u javnost u slučaju razvoda moglo bi samo da ubrza postavljenje princa Vilijama, Čalsovog najstarijeg sina, na tron. Princ Vilijam, koji je prošle godine dobio sina Džordža sa Kejt Midlton, ima mnogo veću podršku javnosti od oca.

Izvor: Alo

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još