Viktor Troicki: Otkrio detalje o momačkoj večeri Novaka Đokovića

Viktor Troicki: Otkrio detalje o momačkoj večeri Novaka Đokovića

Autor: | 05/07/2014

0

Ovog petka Ivan Ivanović ugostio je tenisera Viktora Troickog i pevačicu Saru Jovanović. Na pitanje voditelja, kako je bilo na momačkoj večeri Novaka Đokovića i šta se dešavalo sa lutkom i paparacima, teniser je odgovorio:
- Ne znam koja te priča interesuje ali ona lutka, lutka na naduvavanje je Slađa. Prozvali smo je Slađa. Mi smo stigli na Ibicu dan posle finala u Parizu i kako smo stigli odmah smo skočili u bazen u dvorištu velike kuće. Tek posle nekog vremena smo videli, na drugom brdu, da nas neko slika. Nemamo pojma ni ko je ni šta je ali vidimo da se krije po žbunu, a tek što smo stigli. Nismo mogli da verujemo da su već paparaci i onda su tu bile razne fotografije - kaže Viktor.
Viktor je ispričao i kakvo je iznenađenje čekalo Novaka osim paparaca koji mu nisu davala mira:
- Prva tura, njih troje četvoro je došlo dan pre i oni su organizovali Slađu, kupili Slađu i ona je čekala Noleta u krevetu, jer su mu oni već odredili koja je njegova soba i on nije znao šta se događa. Pokrili tu lutku u krevetu, bio je zbunjen ali je bila super fora.
Pored Viktora, gostovala je i Sara koja je u emisiji predstavila novi imidž odnosno drugačiji stajling i boju kose. Ivan se našalio i zatražio od Sare da ga nauči kako se tverkuje. On je pokazao zavidno umeće mrdanja guze a pevačica se sve vreme smejala.

ivan tverkuje

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin