Tamara Eklston: Raskošna proslava 30. rođendana

Tamara Eklston: Raskošna proslava 30. rođendana

Autor: | 08/07/2014

0

Tamara Eklston krajem juna napunila je 30 godina, ali je tek sada na Instagramu objavila privatne fotografije sa svoje raskošne rođendanske proslave koja je održana u jednom hotelu u Londonu. Zanosna brineta odlučila je da sa javnošću podeli fotografije sa žurke održane prošlog meseca, a čini se da je to bila noć koju ona nikada neće zaboraviti. Veče je započelo večerom sa najbližima, među kojima je bio i njen suprug Džej Ratlend, za kojeg se udala prošle godine. Za ovu priliku Tamara je izabrala zlatnu večernju haljinu, upadljivu šminku i visoke potpetice.
- Rođendanska večera sa pogledom - napisala je ona uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.
Kasnije te večeri, zvanice su se malo opustile, pa su se preselili na plesni podijum, a za dobru atmosferu bio je zaslužan reper Pi Didi. Njegov angažman Tamaru je navodno koštao oko 700.000 funti po satu, piše "Daily Mail". On nije bio jedina slavna ličnost na žurki, pošto se u jednom trenutku na sceni pojavio poznati komičar Majkl Mekintajer, čiji je honorar od 30.000 do 40.000 funti na sat.
Među zvanicama bili su Tamarina majka Slavica i sestra Petra sa suprugom Džejmsom Stantom. Naslednicu "Formule 1" najbliži su iznenadili ogromnom tortom ukrašenom leptirima i brojem 30 na vrhu.
Tamara je u martu dobila kćerkicu Sofiju, za koju kaže da je promenila njen život.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin