Iva Smiljanić: Prvi put u prestonici mode

Iva Smiljanić: Prvi put u prestonici mode

Autor: | 08/07/2014

0


Voditeljka emisije „Ekskluziv“ na televiziji „Prva“, Iva Smiljanić, nedavno se vratila iz Milana, gde je prisustvovala velikom humanitarnom događaju, koji je kompanija „Zepter International“ sa svojim italijanskim prijateljima organizovala u ovom predivnom gradu. Potpredsednica kompanije Đordana Mil poželela je dobrodošlicu brojnim istaknutim ličnostima Apeninskog poluostrva, koji su se odazvali pozivu da sakupe pomoć za stanovništvo u Srbiji, uz podršku njene prijateljice Vane Meroni, vlasnice objekta u srcu Milana, u kome je događaj organizovan.
Naša voditeljka uživala je u prvoj poseti svetskom centru mode, ali nije imala mnogo vremena za razgledanje grada i luksuznih radnji, jer je imala pune ruke posla. Dok su se na crvenom tepihu ređala ugledna imena italijanskog kulturnog i društvenog života, kao i javnih ličnosti Italije, nisu izostali komplimenti na račun izgleda lepe Beograđanke, koja je ponosno predstavljala svoju zemlju, za koju je te večeri prikupljana pomoć. U lutriji, u okviru koje su deljeni luksuzni pokloni dve uspešne kompanije organizatora, prikupljeno je više od trideset hiljada evra, koji će biti donirani najugroženijim porodicama. Zvanice nisu štedele novac, a domaćini reči zahvalnosti.
Među brojnim zvanicama, između ostalih, našli su se i ambasador Suverenog reda Malteških vitezova u Beogradu, gospodin Alberto di Luka, poznati italijanski pisac, novinar i urednik Lučano Regolo i šarmantni mladi glumac Emanuel Fortunati, koji su vodili program, pripadnica italijanskog džet-seta Paola Neri, a posebnu pažnju izazvao je dolazak italijanske grofice Marte Marzoto, koja se retko pojavljuje u javnosti. Bračni par Madlena i Filip Zepter opravdano su izostali, ali je gospođa Mil istakla da su se oboje veoma radovali održavanju događaja, koji će pomoći njihovom narodu.
U predivnom ambijentu salona dizajnerskog nameštaja „Meritalija“, čiji komadi krase vile italijanske elite, kao i svetskog džet-seta, srpska voditeljka uživala je u akciji koja je izazvala veliku pažnju italijanskih medija. Oduševljena severnim biserom Italije, gradom mode, luksuza i fudbala, ali i humanosti, koju su pokazali njegovi stanovnici, dvadesetčetvorogodišnja voditeljka odlučila je da se uskoro vrati u ovu zemlju, poželevši da posle severa poseti i južne krajeve.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti