Šeron Stoun: Spremna sam da ponovo volim

Šeron Stoun: Spremna sam da ponovo volim

Autor: | 10/07/2014

0

Šeron Stoun i u šestoj deceniji života uspeva da itmami uzdahe suprotnog pola, a slavna glumica sada je otkrila da je konačno spremna da otvori svoje srce za novu ljubav. Zvezda filma "Niske strasti" proteklih nekoliko godina fokusirala se na svoju usvojenu decu, 14-godišnjeg Roana, devetogodišnjeg Lerda i osmogodišnjeg Kvina. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, ona je izjavila da sada ponovo želi da se zaljubi.
- Moja deca su sada dostigla godine kada mi je dovoljno prijatno da se ponovo viđam sa muškarcima. Nisam želela to da radim kada su oni bili mali. Nikome ne treba gomila ljudi koji ulaze i izlaze iz njihovih života. Sada sam ponovo spremna za to - rekla je glumica, koja iza sebe ima dva propala braka, sa televizijskim producentom Majklom Grinbergom i urednikom Filom Bronstajnom.
Svojim zavidnim izgledom u 56. godini Šeron i dalje privlači poglede, ali ona je otkrila da i dalje pokušava da prihvati starenje i promene koje ono donosi.
- Nije bilo lako. Bilo je trenutaka u mojim četrdesetim godinama kada sam odlazila u kupatilo sa flašom vina, zaključavala vrata i govorila da neću da izlazim sve dok potpuno ne prihvatim kako sada izgledam.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: šeron stoun

Najnovije vesti