Kim Kardašijan i Kanje Vest: Brak već u krizi?

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Brak već u krizi?

Autor: | 12/07/2014

0


Svetla, kamera, "da"! Bez razmišljanja o ceni svog ekstravagantnog venčanja 24. maja, Kim Kardašijan i Kanje Vest potrudili su se da njihove izjave ljubavi budu objavljene širom sveta. Međutim, znaci koji govore da u raju ne cvetaju baš ruže su brojni - gotovo bez osmeha tokom nedelje pred venčanje u Parizu, medeni mesec proveden pored računara, sve očiglednije ustegnuto pojavljivanje Kim u javnosti kao upravo venčane... Insajderi otkrivaju veoma čudne detalje o tome kakav je zaista ovaj brak iza zatvorenih vrata.
Otkako je par otpočeo romansu u aprilu 2012. godine, Kanje (37), imao je javno samo reči hvale za svoju dragu, ali iza pohvala na račun Kiminog izgleda i "brenda", nije bilo mnogo toga što je reper imao da kaže.
- Jedino što Kanje ikad pominje su njen izgled, pohvale nje kao "umetničkog dela". Nikada nećete čuti da on priča o bilo čemu što ih povezuje, o omiljenim restoranima ili filmovima. Njegova jedina briga je da Kim bude lepa i da ostane bogata - otkriva izvor.
Zato i ne čudi što je ova starleta (33) razvila pravu opsesiju kada je u pitanju njen izgled, koja ide do te mere da uklanja minijaturni ožiljak sa prsta na nozi u jednoj od epizoda svog rijalitija.
- Preskupi proizvodi za negu lepote, botoks, fileri - Kim troši hiljade i hiljade dolara mesečno kako bi izgledala tako da odgovara nerealnim očekivanjima koje je Kanje postavio - nastavlja ovaj izvor i dodaje:
- Ona čak dozvoljava da joj on pregleda telo jednom nedeljno i traži nesavršenosti, nakon čega odmah zakazuje intervencije kod plastičnog hirurga, ako on kaže da nešto treba popraviti. Ona je postala njegova živa lutka.
Kada je reč o garderobi koju Kim nosi, i tu Kanje upravlja, te izvor otkriva da sve što ona obuče prvo on mora da odobri.
- Provešće sate oblačeći je kao da je njegova lična lutka, a ona pristaje na to.
Ako nije sa njom, Kim mu šalje fotografije. Takav slučaj bio je i kada je nedavno prošetala Njujorkom, usred juna, noseći blejzer, uprkos visokim temperaturama.
- Kim nije bilo prijatno da nosi jaknu jer je bilo veoma toplo, ali je Kanje insistirao, čak je tražio da je zakopča, jer je smatrao da tako izgleda najbolje - priča izvor, koji otkriva i da će Kanje često pozvati poznate dizajnere da naprave odeću za celu njegovu porodicu, čak i kćerkicu Nort.
Isti izvor tvrdi i da između ovog para nema previše ljubavi, jer su oboje više fokusirani na biznis i finansijsku stranu svog braka.
- Svi njihovi razgovori su o modi i izgledu. Neverovatno je koliko daleko su spremni da odu da bi ostali u žiži javnosti.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin