Kejti Holms: Romansa sa Aleksanderom Skarsgardom

Kejti Holms: Romansa sa Aleksanderom Skarsgardom

Autor: | 16/07/2014

0

Kejti Holms navodno je ponovo zaljubljena. Slavna glumica započela je romansu sa glumcem Aleksandrom Skarsgardom, prenose američki mediji. Njih dvoje zbližili su se na snimanju filma "The Giver" prošle godine, nakon čega su ostali u kontaktu, a u poslednje vreme viđali su se na nekoliko tajnih sastanaka.
- Njihovo flertovanje bilo je najgore čuvana tajna na setu. Niko nije iznenađen što su nastavili da provode vreme zajedno. Zaista su uživali u međusobnom društvu - otkrio je izvor za magazin "Grazia".
Kejti, koja sa bivšim suprugom Tomom Kruzom ima osmogodišnju kćerku Suri, ubuduće će moći da provodi još više vremena sa zvezdom serije "Prava krv", pošto će uskoro krenuti na zajedničku promotivnu turneju za film.
- Za sada je njihova veza još uvek neobavezna, ali raduju se što će provoditi još više vremena zajedno dok budu promovisali film, posebno jer su oboje singl - dodaje izvor.
Nakon razvoda od Kruza, Kejti je povezivana sa brojnim holivudskim zvezdama, poput Džejmija Foksa, Džordža Klunija i Luka Kirbija, ali je u nedavnom intervjuu istakla da trenutno nije u potrazi za ljubavlju.
- Sada sam fokusirana na majčinstvo i svoj posao - rekla je ona.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin