Kim Kardašijan: Detalji iz prošlosti koje bi najradije zaboravila

Kim Kardašijan: Detalji iz prošlosti koje bi najradije zaboravila

Autor: | 17/07/2014

0


Na spomen Kim Kardašijan (33) retko ko ne pomisli na 'vojsku' sluškinja, šminkera, ličnih trenera i ostalih asistenata koji slavnima olakšavaju život. Isto tako, retko ko pomisli da je pre nego se proslavila kućnim videom Kim takođe bila tek obična asistentkinja. Tačnije, bila je "potrčko" Paris Hilton (33).

Bogata naslednica starletu, danas najpoznatiju po pozamašnoj guzi, svugde je "vukla" sa sobom. Zajedno su izlazile po klubovima kad Paris nije imala s kim drugim da se provodi, Kim je Paris slagala ormar, a po potrebi joj je i masirala stopala.

Čak je i Nikol Riči, jedna od najboljih prijateljica Paris Hilton, Kim poznavala kao devojku koja je sluškinja njenoj drugarici.

Paris je Kim uredno davala platu, a zatim su postale prijateljice, počele da se druže jer su imale mnogo toga zajedničkog, ali prijateljstvo nije predugo potrajalo.

Shvatile su da su zapravo "ljuta" konkurencija i počele da blate jedna drugu. Imale su i nekoliko pokušaja pomirenja čisto kako bi pokušale da održe utisak da su prave dame, ali odnos devojaka koje su išle u školu zajedno danas se svodi na to da pristojno ne pričaju ako se slučajno sretnu negde.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin