Goca Tržan: Priželjkujem tajno i intimno venčanje

Goca Tržan: Priželjkujem tajno i intimno venčanje

Autor: | 18/07/2014

0

Pevačica Goca Tržan spremna je za drugi brak. Na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim bubnjarem, ali bez zvanica.

- Najviše bih volela intimno venčanje, da se samo nas dvoje potpišemo i da to niko zna - kaže Goca Tržan.

Posle venčanja ona i njen izabranik Raša Novaković organizovaće žurku sa di-džejom.

- Volela bih da ne pravim nikakvu svadbu, već samo žurku za najbliže prijatelje, i to bez žive svirke, samo sa di-džejom - rekla je pevačica tokom probe za nastup u jednom klubu u Baru.

- Stalno smo na točkovima. Nigde se ne zadržavamo. Posle nastupa, odmah krećem nazad za Beograd. Spavaću u kombiju, moram što pre da se vratim jer mi je najvažnije da budem sa ćerkom. Ona će opet ići na Hrvatsko primorje s mojim roditeljima, a ja ću je s Rašom posećivati - kaže Goca.

Pevačica se osvrnula i na period koji je provela po sudovima boreći se za povećanje alimentacije za sedmogodišnju naslednicu Lenu, ali je najavila i nove tužbe.

- Na sudu sam dobila bivšeg muža. Tužiću i sve koji objavljuju fotografije moje maloletne ćerke bez moje saglasnosti, a ja sam njen jedini staratelj. Takođe sam tužila i banku u kojoj sam podigla stambeni kredit na 25 godina. Kako su mi podizali kamatu i kako je moja rata za stan skočila sa 300 na 500 evra, pridružiću se grupi građana koja će tom "kamataškom sistemu" stati na put - odlučna je pop pevačica.

Goca kaže da nikada nije bilo teže u njenom poslu.

- Ljudi nemaju para. Nastupi su slabo posećeni i kolege mi se žale. Čujem od vlasnika diskoteka da su neki odlični pevači prošli neslavno. Izgleda da nikada nije bilo teže - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti