Rafael Nadal: Iznenadan raskid sa dugogodišnjom devojkom

Rafael Nadal: Iznenadan raskid sa dugogodišnjom devojkom

Autor: | 19/07/2014

0

Veza španskog tenisera Rafaela Nadala i njegove dugogodišnje devojke Ćiske Pereljo je pri kraju.

Rafa i Ćiska su zajedno već devet godina, a poznaju se još od detinjstva. Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je ušao u vezu sa njom. Mnogi tvrde da je upravo Ćiska svojim odnosom prema Rafinoj karijeri u mnogome doprinela njegovim uspesima.

Ćiska je devojka koja je uvek bežala od medija i pokušavala da se drži po strani, kao obična i stidljiva devojka, a Nadal je tu njenu želju poštovao i zato je retko pričao o njoj. Proteklih godina ona je Nadala retko pratila na turnirima, kako mu ne bi skretala pažnju sa mečeva i profesionalnih obaveza.

Međutim, njih dvoje su poslednji put viđeni zajedno pre više od mesec dana, na Rolan Garosu, kada je Ćiska bila u njegovom boksu, i već tada su počele priče da je njihov odnos zahladneo. Od tada nisu viđeni zajedno, a spekulacije da su raskinuli pospešile su Rafine fotografije sa Ibice, gde je teniser uslikan kako se ludo provodi sa svojim društvom.

Rafin produženi odmor i njegovo odstupanje od rutine pojačali su priče o problemima u vezi. Naime, Nadal je poznat kao pravi fanatik, koji svega nekoliko dana godišnje ne trenira. Međutim, ovog puta je bilo drugačije pošto je Rafa posle neočekivanog poraza na Vimbldonu odlučio da ode na duži odmor. Španac nije odigrao ni turnir u Hamburgu, već je odmah otišao na Ibicu sa svojim društvom, dok je Ćiska ostala kod kuće.

U takvoj situaciji španski mediji uveliko pišu o raskidu, koji će uskoro biti ozvaničen, a spekuliše se da Nadal ima i novu devojku.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti