Goca Tržan i Raša Novaković: Raskid umesto venčanja

Goca Tržan i Raša Novaković: Raskid umesto venčanja

Autor: | 20/07/2014

0


Pop pevačica Goca Tržan je poslednjih nekoliko meseci u više navrata pričala o tome kako bi volela da dobije još jedno dete sa svojim izabranikom Rašom Novakovićem, te je najavljivala da će se tajno udati za njega i da neće praviti veliku svadbu.
Međtim, kako se šuška par se već izvesno vrem nalazi u krizi po pitanju svoje ljubavne veze, te su odlučili da je okončaju.
Kako su izvesno vreme živeli zajedno u pevačicinom stanu u Mirjevu sve češće je dolazilo do nesuglasica i prepirki, pa je Goca rešila da neko vreme bude slobodna i da dobro razmisli o svemu.
- Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga, zato verujem da će se pomiriti kad im se ohlade glave. Mnogo se vole i poštuju, ali to nije jedini način da opstanu. Goca je rekla bubnjaru da želi da se raziđu, što ne znači da su prekinuli poslovnu saradnju. On i dalje svira u njenom bendu i oboje se ponašaju profesionalno - otkrio je izvor.
Tržanova je prilikom gostovanja u Baru viđena na večeri sa nepoznatim muškarcem i videlo se da uživa u njegovom društvu. Raša je na pitanja o raskidu zaćutao i pognuo glavu, dok Goca nije želela da detaljnije govori o njihovom odnosu.
- Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar za takve stvari. Sami procenite. Samo ću reći da sam uživala na svom nastupu. Sve ostalo će biti okej - rekla je Goca.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti