Bijonse i Džej Zi: Odustali od pokušaja da spasu brak

Bijonse i Džej Zi: Odustali od pokušaja da spasu brak

Autor: | 21/07/2014

0

Bijonse i Džej Zi na putu su da okončaju svoj brak, prenose američki mediji.

Slavni par, koji je trenutno na zajedničkoj svetskoj turneji, navodno pokušava da pronađe način da se rastane bez razvoda tokom poslednjih koncerata u Parizu koji će biti održani ovog decembra, i već su skinuli svoje burme.

- Oni ne nose burme, ako niste primetili. Pokušavaju da pronađu način da se rastanu bez razvoda. Ovo je velika koncertna turneja, a oni su već dobili najveći deo novca unapred od promotera - rekao je izvor za "Page Six".

Izvor je dodao i da će ovo biti poslednja zajednička turneja za 44-godišnjeg repera i njegovu 12 godina mlađu suprugu, pošto bračni savetnici nisu uspeli da im pomognu da održe svoju vezu. Mediji čak prenose da par, koji ima dvogodišnju kćerku Blu Ajvi, razmišljao o proširenju porodice kako bi sačuvali svoj brak.

- U jednom trenutku razgovarali su o tome da dobiju bebu. Ali posle nekog vremena ponovo su se vratili na svoje. Napravili su klasičnu grešku kada su pomislili da bi dete sve promenilo i pomoglo im da ponovo probude strast.

Pre samo dva meseca Bijonsina sestra Solanž Nouls napala je Džej Zija u liftu jednog hotela nakon Met bala u Njujorku, a procureli snimak sigurnosne kamere obišao je svet. Tada su se prvi put pojavile spekulacije o problemima u njihovom braku, koji su navodno podstaknuti reperovim neverstvom.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi