Dragana Mirković: Otkrila da li će otkazati koncert u Areni

Dragana Mirković: Otkrila da li će otkazati koncert u Areni

Autor: | 21/07/2014

0


Pre petnaestak dana pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni doživeli su saobraćajnu nesreću kada su se vraćali sa nastupa u Cirihu. Nakon toga, osim o zdravstvenom stanju folk dive postavljana su pitanja da li će biti u stanju da održi koncert u Areni, koji je zakazan za treći oktobar.
Dragana je za emisiju "Premijera" otkrila da li će koncerta biti:
- Što se tiče koncerta, da ono, da smo živi i zdravi biće koncerta zato što ja kada nešto obećam onda to tako mora da bude i daću sve od sebe da ispunim sva ona očekivanja kao da nije bilo nikakve povrede. Stvarno ću da ti sve od sebe, možda malo i preterujem u tome ali ja sam takva. Ako bih pomerila koncert, znajući sebe, više ga ne bih održala jer mi i inače trebalo puno vremena da uopšte odlučim da imam koncert tako da mogu da računaju da će koncerta biti i da će biti onakav kakav su očekivali.
Veliku podršku kada joj je najviše trebalo pružili su joj prijatelji ali i kolege:
- Hvala im puno, znači stvarno hvala svim onima koji su bili tako divni i razmišljali o meni, brinuli se, pokušavali da mi budu podrška. Da li je to porukama, pozivima ili preko nekih dragih ljudi. Stvarno sam svima zahvalna. Najažurniji, kao i uvek bio je jedan veliki čovek koji se zove Zdravko Čolić - rekla je jedna od najpopularnijih pevačica Balkana.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još