Danijela Dimitrovska Amidžić: Nikada ne možete biti spremni za dete

Danijela Dimitrovska Amidžić: Nikada ne možete biti spremni za dete

Autor: | 22/07/2014

0


Bračni par Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić, manekenka i voditelj sa zavidnim karijerama, pre osam meseci dobili su sina Matiju. Sa mladom mamom pričali smo o trudnoći, porođaju i sreći koju je sin uneo u njihove živote.

Da li ste, kao mlađi, razmišljali o ”pravim godinama” za majčinstvo?
- Moj plan je bio da se tek nakon tridesete udam i rodim dete, a onda sam shvatila da je u životu nemoguće planirati takve stvari. Prepustila sam se osećanjima, sve se odvijalo spontano i na najbolji mogući način: prvo je došla ljubav, pa brak, pa dete. Prave stvari nekako same izaberu trenutak kada će se desiti.

Da li ste bili spremni za majčinstvo?

- Koliko god da se pripremate, nikada ne možete biti apsolutno spremni za dolazak na svet tog malog bića. Čovek mora na svojoj koži osetiti neka iskustva i lično proći kroz određene situacije da bi znao kako s njima da se nosi.

Kako ste izabrali ime Matija?
- Moram priznati da nije bilo nimalo lako. Imali smo podužu listu imena koja nam se dopadaju, ali sam se jedno jutro probudila sa čvrstom odlukom – biće Matija! To je lepo srpsko ime, dobro ide uz prezime... Sviđa mi se kako zvuči Matija Amidžić.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE!

Autor: Eva Čubrović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti