Snežana Dakić Mikić i Vladimir Mikić: Krah devetogodišnjeg braka

Snežana Dakić Mikić i Vladimir Mikić: Krah devetogodišnjeg braka

Autor: | 23/07/2014

0


Voditeljka ružičaste televizije Snežana Dakić Mikić i biznismen Vladimir Mikić doneli su odluku da se posle devet godina braka sporazumno razvedu.

Nakon medijskih spekulacija da je za razvod braka kriva Vladimirova prevara sa nepoznatom devojkom par je doneo odluku da se javnosti obrati zajedničkim sopštenjem. Kako su naveli, razlog nije preljuba ni sa jedne strane, niti bilo kakav krupan razlog vredan medijske pažnje, već da su se vremenom njihovi stavovi po mnogim pitanjima razišli što je ugrozilo međusobnu ljubav i život u zajednici.

Osmogodišnja ćerka Laura će nastaviti da živi sa majkom u stanu u kojem je porodica i do sada živela, a o njenoj dobrobiti će zajedno brinuti.

Snežana i Vladimir već mesecima ne žive zajedno, a porodični advokat naveo je u apelu medijima da njih dvoje mole novinare, poznanike i prijatelje da se uzdrže komentara i spekulacija i da poštuju privatnost, kako bi se ovaj težak period za čitavu porodicu, prebrodio bez povreda ličnosti i duševnog bola.

Uskoro bivši supružnici su takođe doneli odluku da neće davati dalja objašnjenja niti intervjue, te da će ostati u prijateljskim odnosima.

izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti