Ceca Ražnatović: Kraj prijateljstva sa Mirom Škorić nakon dve decenije

Ceca Ražnatović: Kraj prijateljstva sa Mirom Škorić nakon dve decenije

Autor: | 23/07/2014

0

Svetlana Ražnatović i Mira Škorić, koje su bile najbolje prijateljice još od početka njihovih karijera, posvađale su se i više ne govore.

Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima.

Naime, iako je tokom svih ovih godina prisustvovala svim Cecinim privatnim slavljima, Mira se u poslednje vreme nije se pojavila ni na jednom.

- Ceca i Mira se već izvesno vreme niti čuju, niti viđaju. Nakon više od dve decenije velikog prijateljstva i deljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka nije bila počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gde se pred svima nisu javile jedna drugoj - otkriva izvor i naglašava:

- Miru je posebno povredilo što je u poslednje vreme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničije glumatanje, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da preseče dugogodišnje druženje i pamti samo lepe stvari - zaključuje sagovornik.

Inače, Mira i Ceca su bile nerazdvojne još od devedesetih godina, kada je i nastao njihov veliki hit "Ne računaj na mene". Tada ni slutile nisu da će zaista doći period kada jedna na drugu stvarno neće moći da računaju.

Pevačice se još uvek nisu oglasile povodom ovih navoda.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti