Ana Mitić: Slavlje kao iz bajke

Ana Mitić: Slavlje kao iz bajke

Autor: | 27/07/2014

0

Voditeljka televizije "Prva" Ana Mitić i njen suprug Vladan nedavno su imali poseban povod za slavlje. Njihova kćerka Mia punila je godinu dana, a stariji sin Strahinja potrudio se da tog dana sve bude podređeno njegovoj sestri. Skladni bračni par želeo je da svojoj mezimici organizuje bajkovitu proslavu, pa su kao idealno mesto odabrali Atelje vina "Šapat", koji se nalazi u Vojvodini. Prelepi ambijent nadomak Dunava, sa pogledom na Frušku goru i kanal Dunav-Tisa-Dunav, bio je veoma inspirativan za ponosne roditelje koji su zanimljivom dekoracijom sve učinli čarobnijim.

- Volim da deci priređujem rođendane i to me uvek posebno raduje. Sada smo imali sreću da je prostor toliko lep da nisam morala mnogo da se trudim. Stavili smo veliku tablu sa Miinim fotografijama, balone i cveće - počinje priču Ana.

- Imali smo nešto više od pedesetoro gostiju, ali i mnogo dece, što mi je bilo najvažnije. Za decu smo organizovali animatora Sportakusa, a umetnici u bodi-pentu su im crtali maske na licu, mada smo se potrudili da ni stariji ne oskudevaju u zabavi. Oni su imali priliku da vide čitav proces proizvodnje vina, uživali su u tom rajskom piću, odličnim specijalitetima i laganoj muzici.

Lepa brineta tvrdi da je, i pored toga što je sve unapred organizovala, imala veliku tremu tokom slavlja jer joj je bilo izuzetno važno da sve protekne u najboljem mogućem redu.

- Bila sam veoma nervozna i uzbuđena jer sam želela da svima bude lepo i da sve izgleda onako kako sam zamislila. Suprug se ponašao potpuno prirodno, ali mi je kasnije priznao da je delio moja osećanja, koja nije želeo da pokaže - iskrena je prezenterka informativnog programa koja tvrdi da je i njen sin Strahinja tog dana dobio mnogo poklona.

- Strahinja, koji će u avgustu napuniti četiri godine, bio je veoma radostan zbog slavlja. Posebno ga je obradovalo to što su gosti i njemu kupili poklone, a ne samo njegovoj sestri. Inače, mi smo zajedno sa njim Mii kupili prvu knjigu bajki, a, na Strahinjino insistiranje i igračku. Deci gotovo svakodnevno kupujem igračke i kada postoji veliki povod za slavlje, ne mogu da ih iznenadim jer su navikli na dobijanje poklona. Odlučila sam da ubuduće promenim tu naviku - objašnjava Mitićeva.

Srećna majka tvrdi da uživa u odgoju mališana koji se međusobno prilično razlikuju, ali i da je stroža od supruga koji deci ispunjava sve želje.

- Spadam u majke koje su potpuno posvećene deci i nikada ne odvajam vreme za sebe na uštrb njih. Međutim, za razliku od Vladana, umem i da im podviknem. On ima mnogo obaveza i nije često kod kuće pa se trudi da, kada je sa decom, ispunjava svaku želju - iskrena je Ana.

- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu, jer dece i para nikada nije dosta. Mia je sada još mala pa smo potpuno posvećeni njoj i Strahinji, ali možda se kroz nekoliko godina odlučim za još jedno dete - zaključuje Mitićeva.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti