Tamara Dragičević: Pozitivan pogled na svet je tajna mog dobrog izgleda

Tamara Dragičević: Pozitivan pogled na svet je tajna mog dobrog izgleda

Autor: | 27/07/2014

0

Sve popularnija glumica Tamara Dragičević osim po odličnim ulogama privlači pažnju publike i zbog svoje izrazito lepe figure i jedinstvene harizme. Umesto teretane, dvadesetpetogodišnja Beograđanka vitku liniju radije održava kreativnim aktivnostima kao što su ples ili vožnja kajaka kada boravi na moru. Zahvaljujući stalnom izvođenju u šetnju psa, bišona Paka, u koje uglavnom ide u društvu sa dečkom Petrom Benčinom, svakodnevno je u pokretu. Uz korekciju ishrane i sve aktivnosti koje ima tokom dana, nije joj teško da uvek bude u top formi.

Važite za jednu od najzgodnijih glumica na našoj sceni, šta je tajna vaše savršene figure?

- Stalno sam u pokretu iako ništa ne treniram, iz ishrane sam izbacila hleb i ne večeram kasno. Mislim da mi to dosta pomaže.

Odlazite li ponekad u teretanu?
- Trenutno uopšte ne treniram, što bih morala da promenim. Volim ples i bavljenje sportom na kreativan način, a teretana mi nimalo ne prija.

Jeste li u detinjstvu spadali u one koji su jedva čekali da se jure, igraju loptom i budu napolju?
- Jesam, obožavala sam da budem napolju, da igram lastiš, "između dve vatre" ili "lozinke". To je za mene i moje društvo bila prava avantura.

Da li ste tokom odrastanja trenirali neki sport?

- Ne, nikada. Umesto toga išla sam na glumu.

Koliko je za jednu glumicu bitno da bude u dobroj fizičkoj kondiciji?
- Mnogo je bitno, jer se od nas često zahteva dobra fizička spremnost, imamo zadatak da plešemo ili trčimo. Moramo da budemo u dobroj kondiciji.

Da li priprema svake predstave iziskuje velike fizičke napore?
- To nije uvek slučaj, ali recimo u prvoj predstavi koju sam radila imala sam naporne plesne koreografije koje sam morala da uvežbavam svakog dana, a za to mi je bila potrebna fizička kondicija.

Spadate li u devojke kojima je važno da budu vitke i da li se bolje osećate kada ste fit?

- Svakako, za glumicu je bitno da izgleda pristojno i da povede računa o sebi, ali nikada se nisam preterano time opterećivala, niti sam držala dijete.

Jeste li nekada imali probleme sa viškom ili manjkom kilograma?
- Zahvaljujući dobroj genetici, imam brz metabolizam mada sam kao mala bila prilično mršava.

Volite li da veći deo leta provedete na moru i bavite li se nekim sportovima na vodi?
- Obožavam letnji odmor i odlazak na more, trudim se da tokom leta ne budem u Beogradu. Volim da vozim kajak, a planiram i da se oprobami u skijanju na vodi.

Nedavno ste se vratili sa Ade Bojane, gde ste provodili vreme u društvu kolega sa klase, kako izgledaju vaša morska druženja?

- Kao i svako klasno druženje, ispunjeno smehom i pričama. Jedva čekam sledeću godinu da sve ponovimo.

Koliko vodite računa o tome da se zdravo hranite i na čemu se bazira vaša ishrana?
- Jedem sve namirnice uz izbegavanje belog hleba i drugih pekarskih proizvoda mada mi se desi da ponekad i to pojedem. Trudim se da što više jedem kuvana jela i zdrave namirnice. Leti mi najviše prijaju salate, rižoto, pršuta, sirevi i morska riba.

U kojim situacijama sebi date oduška i jedete sve što vam padne pod ruku?
- Volim da jedem sve, ali nemam veliki apetit. Jedem umereno.

Gotovo uvek ste nasmejani i veseli, gde crpite pozitivnu energiju kojom zračite?

- Imam mnogo energije, a trudim se da je usmerim i iskoristim na pravi način. Na sve gledam pozitivno, a i kada se desi nešto loše, odmah tražim pozitivnu stranu i u sebi izgovorim onu pomalo naivnu rečenicu: "Ko zna zašto je to dobro?" Volim da se smejem.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još