Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Neuspeli pokušaj dogovora na sudu

Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Neuspeli pokušaj dogovora na sudu

Autor: | 27/07/2014

0

Na drugom ročištu po tužbi fudbalskog golmana Vladimira Stojkovića, on i bivša manekenka Bojana Rajić prvi put nakon razvoda obratili su se jedno drugom šturim pozdravima, ali suđenje ipak nije privedeno kraju.

U Prvom osnovnom sudu, u Ustaničkoj ulici u Beogradu, održano je drugo ročište po tužbi fudbalskog golmana Vladimira Stojkovića (31) koji je bivšu suprugu Bojanu Rajić (34) okrivio za ometanje privatnog poseda. Naime, ona je promenila bravu na vratima stana koji joj je on dao na doživotno korišćenje, a gde ona trenutno živi sa njihovim sinom Lavom. Ipak, Stojković je zvanično vlasnik stana koji Bojana ne sme nikome da iznajmi, već u njemu može samo da živi. Ona se u prostrani stambeni prostor od 140 kvadrata uselila 13. marta, neposredno pred razvod koji je sudski okončan jedanaest dana posle toga. Oboje su se pojavili na ročištu i prvi put nakon razlaza razmenili pozdrave.

- Zdravo, zdravo – bilo je sve što su izustili pred početak suđenja koje je trajalo oko sat vremena.

Bojana je tom prilikom istakla da je bravu promenila zato što je izgubila ključ, a sudija ju je odmah upitao zbog čega od Vladimira nije tražila drugi. Ona je na to odgovorila kako je on odbio da joj ga da uz konstataciju: "Boli me k**ac", što Stojković žestoko osporava.

Sporno je, međutim, to što Rajićeva sada ne želi da vrati ključ jer se navodno plaši za svoju bezbednost pa je pokušaj vansudskog poravnanja propao i suđenje će se nastaviti u septembru.

Vladimir je vlasnik stana i on plaća porez, a Bojana komunalije i ostale troškove u velelepnom domu na Zelenom vencu koji još nije u potpunosti opremljen, već je samo osposobljen za funkcionalan život.

Manekenkino okruženje tvrdi da u sklopu dogovora o raspodeli imovine postoji stavka po kojoj se Bojana odrekla traženja prava na deo kuće na Dedinju u zamenu za krov nad glavom u centru Beograda koji joj je znatno praktičniji za život sa detetom. Krugovi bliski ovom golmanu ističu da on nije znao da će se Bojana do razvoda useliti u neopremljen stambeni prostor i da je očekivao da će ga samo povremeno koristiti.

Sudski proces bliži se kraju i izvesno je da će do presude vrlo brzo doći, a odnos među bivšim supružnicima i dalje je nepromenjen. Sledi i suđenje po Bojaninoj tužbi za alimentaciju. Ona, naime, kaže da joj Vladimir ne daje redovan mesečni iznos na ime alimentacije, dok golman to osporava tvrdnjom da joj je isplatio 26.000 evra za izdržavanje deteta.

On ističe da za to ima i uredno potpisanu priznanicu koju nije priložio sudu. Bojanina verzija priče glasi da joj je on zapravo platio nešto manje od 6.000 evra prošlog septembra i od tada, po njenim rečima, više nije dao ni dinar.

Nijedno od bivših supružnika ne želi da se oglašava povodom sudskog ročišta i obe strane istakle su da su zadovoljne ishodom drugog suđenja, na kom su oči javnosti bile uprte i u njihov stajling. Rajićeva je došla u belom kompletu koji simbolizuje nevinost, dok je Stojković privlačio pažnju ležernijom markiranom garderobom.

Paralelno sa sudskim sporom, oboje nastavljaju sa uspešnim poslovnim angažmanima. Popularni Stojke odlazi u Izrael gde će zaigrati za Makabi iz Haife, dok se Bojana uveliko sprema za otvaranje svog butika na Dorćolu.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin