Lepa Brena: Dugi oporavak nakon uspešne operacije

Lepa Brena: Dugi oporavak nakon uspešne operacije

Autor: | 28/07/2014

0

Lepa Brena uspešno je u subotu ujutru operisana na Klinici za ortopediju "Lovran". Iz bolnice su za "Blic" potvrdili da je hirurški zahvat prošao bez većih problema. Brena je u ovu ustanovu primljena u petak zbog preloma obe ruke, koje je zadobila prilikom pada posle doručka u hotelu u Novom Vinodolskom.

Operisan joj je desni ručni zglob, na kojem je zadobila višestruke prelome, a ortopedi su intervenciju izvršili posebnom tehnikom s minimalnim oštećenjima. Prelom na levoj ruci, kako kaže dr Mokrović, biće lečen bez operacije, pa je najavio da će pevačicu uskoro poslati na kućno lečenje.

- Kad govorimo o prelomu na desnoj ruci, gospođa je zadobila težak prelom, ali vam nakon operacije mogu reći da je mogućnost komplikacija i eventualnih posledica vrlo mala. Pacijentkinja je operisana tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, ali se u Hrvatskoj artroskopija ručnog zgloba radi u vrlo malom broju centara - rekao je za "Blic" dr Hrvoje Mokrović, koji je zajedno s dr Zdravkom Jotanovićem predvodio operaciju.

- Brena će nositi gips narednih šest nedelja, a onda će se na rendgenskom snimku videti da li je sve sraslo, pa će moći da ga skine. Mi ćemo je, već početkom naredne nedelje, otpustiti iz bolnice - kaže dr Mokrović, koji je operisao i Severinu kada je nedavno imala problema s ligamentima kolena.

Da bi pružila podršku mlađoj sestri u teškim trenucima, iz Kanade se za Opatiju uputila Brenina sestra Faketa Stojanović. Od Brenine postelje se u protekla dva dana nisu odvajali ni njen suprug Boba Živojinović, kao ni sinovi Filip i Viktor, koje je mamina nezgoda jako pogodila.

Izvor: Blic
Foto: facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin