Bijonse i Džej Zi: Otkriven uzrok svađe koja im je uništila brak

Bijonse i Džej Zi: Otkriven uzrok svađe koja im je uništila brak

Autor: | 28/07/2014

0


Već mesecima cirkulišu glasine da je brak Bijonse i Džej Zija na veoma klimavim nogama, a izvor blizak paru otkrio je za New York Post da više nije pitanja da li, već kada će se razvesti.
Jedina stvar koja ih drži zajedno trenutno je zajednička turneja "On the Run", zahvaljujući kojoj će inkasirati neverovatnih 100 miliona dolara. Ipak, novac nije jedino što im je bitno.
- Oni su svesni da su kralj i kraljica hip-hopa i muzike uopšte. Nijedno od njih ne želi to da izgubi - otkriva isti izvor.
Od početka svoje veze i Bijonse i Džej Zi veoma dobro su kontrolisali svoj imidž, izbegavali su da njihova privatnost bude predmet razgovora, osim ukoliko im je to koristilo da promovišu album ili turneju. Iako su možda najslavniji par na planeti, njihovo venčanje bilo je malo i intimno i niko za njega nije znao dok se nije desilo.
Međutim, sve to se promenilo pre otprilike dva meseca, kada je sigurnosna kamera u liftu Standard Hotela u Njujorku zabeležila trenutak kada je Solanž Nouls besna napala svog zeta i udarala ga, nakon Met Ball. Video nije imao zvuk, pa su samo Bijonse, Džej, Solanž i njihov telohranitelj znali šta se tačno desilo. Ipak, nedavno je otkriveno ko je zapravo uzrokovao ovaj haos.
- Solanž je bila veoma besna i vikala je: "Dosta je bilo, više je nego očigledno da između tebe i Rijane nečeg ima". Naravno, uz sočne psovke. A svima koji ih znaju jasno je da je to veoma moguće - otkriva izvor.
Međutim, najveći i najjasniji dokaz da je ovaj brak gotov jeste činjenica da je Bijonse skinula svoju tetovažu IV, koju je uradila kao burmu, a koja simboliše njen rođendan, Džejov rođendan i njihovo venčanje.
A kada dođe do razvoda, izvor otkriva da je sigurno da se jedna stvar neće desiti - javno komentarisanje njihovog privatnog života.
- Njima je jako važno da sačuvaju dobar imidž i ne žele da budu kao druge poznate ličnosti. Oni su najpre poslovni ljudi, a potom zabavljači. A muž i žena - to im je tek negde niže na listi prioriteta.

Autor: Life Content
Foto: Tumblr/Beyonce

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi

Najnovije vesti