Katarina Rašić: Estrada mi ne nedostaje

Katarina Rašić: Estrada mi ne nedostaje

Autor: | 28/07/2014

0

Pevačica Katarina Sotirović Rašić je boravak u Beogradu iskoristila da snimi singl "Ogledalo", a krajem leta se vraća u Tursku gde je njen suprug Aleksandar Rašić profesionalno angažovan.

Kaća je istakla da još uvek ne razmišlja o velikom povratku na scenu jer je u potpunosti posvećena suprugu i ćerkici Juliji, te ističe da se brzo privikla na život u Turskoj.

- Ljudi su izuzetno srdačni, vole da se druže i u mnogim stvarima su nam slični. Hrana im je fenomenalna, od voća i povrća, preko sireva, do slatkiša. Baklave i tulumbe su im sjajne, ali su mi se posle izvesnog vremena smučile, pa ih više ne primećujem u prodavnici. Jedino nam nedostaje svinjetina, ali se nekako snalazimo. Kada nam neko dođe u goste iz Srbije, obavezno donese slaninu i čvarke - rekla je Katarina za "Novosti", te je priznala da joj posao ne nedostaje.

- Estrada i scena mi ne nedostaju, ali sam se uželela pevanja i kontakta sa publikom. Verujem da ću kada rodim još jedno dete i ona malo porastu, moći više da se posvetim muzici. Saša i ja želimo da proširimo porodicu i radimo na tome. Do tada ću s vremena na vreme snimati singlove. Za dva meseca objavljujem još jednu pesmu. Nije još vreme za muzički povratak jer je Julija mala, u oktobru puni dve godine. Rodila se u Italiji, posle toga smo dva meseca proveli u Beogradu, a zatim otišli u Tursku - rekla je Katarina.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin