Džon Bon Džovi: Stanovnici Bafala pokrenuli peticiju protiv pevača

Džon Bon Džovi: Stanovnici Bafala pokrenuli peticiju protiv pevača

Autor: | 31/07/2014

0

Džon Bon Džovi planira da u saradnji sa jednim kanadskim biznismenom postane jedan od vlasnika fudbalskog kluba Bafalo Billsa i isti prebaci u Kanadu. Malo je reći da se stanovnicima Bafala ova ideja ne dopada. Pevač je brzinom svetlosti postao omražena ličnost broj jedan u ovom gradu, a napravljena je i peticija protiv njega.

Zbog moguće kupovine ekipe američkog fudbala Bafalo Billsa, Džon Bon Džovi (52) nepoželjan je u Bafalu. Roker s kanadskim biznismenom želi da postane jedan od vlasnika i klub prebaci u Kanadu.

Stanovnici Bafala protiv njega pišu peticije u barovima i restoranima, a pokrenuta je i kampanja protiv pevača na tamošnjim radio stanicama.

Pevač je i te kako svestan količine besa koji je izazvao među navijačima ovog kluba. Međutim, to očigledno nije potreslo Bon Džovija koji je istrajan u svojoj nameri.

- Neću biti razočaran ako zbog toga izgubim deo publike - izjavio je roker.

Šta bi bilo da se neki pevač odluči da recimo, otkupi neki od naših fudbalskih klubova i preseli ih ne u drugi grad, već u drugu državu, ne smemo ni da pomislimo. Verovatno da bi klubovi prosperirali, ali kako bi se dotični proveo, peticija bi mu verovatno bila i najmanja briga.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti